Almaklum, loker di asrama tu bukan macam loker Mrsm. Harap maklum. var path = 'hr' + 'ef' + '='; Bermula 14hb sehingga 10hb, semalam. Dia pun patah balik dan cepat-cepat bukak loker. Sekolah menengah kebangsaaan paya kemunting. Bye. Rumah Rombe – Cerita Horror Misteri Indonesia. Yelah,kan ada medical check up apa semua. Sertai Facebook untuk berhubung dengan Syafiq Almi Lars dan orang lain yang mungkin anda kenal. A. Pendahuluan Dengan mengucapkan puji syukur kehadirat Allah SWT, naskah memori serah terima jabatan Kasubbag. Jervois. First time aku jejak kaki kat SBP masa Tingkatan 1 aku resah. Cara Berbelanja Online di SUMBER SELAMAT. Keadaan dekat sekolah tu macam agak suram walaupun terletak betul-betul dekat tengah bandar. Dia tidur katil atas. Esok pagi nya nak ke sekolah, peraturan kat situ, masa semua pergi sekolah kita kena kunci dorm. (Diceritakan oleh senior tu sendiri dekat aku). #paranormal Walau bagaimanapun, perkara ini adalah tertakluk kepada perubahan terkini yang akan dimaklumkan dari semasa ke semasa dalam portal dan media rasmi PTSS. Hakcipta Terpelihara © 2021-2025 Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Perlis (PTSS)Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox 30.0, Internet Explorer 9.0atau Google Chrome 41.0 ke atas dengan resolusi skrin 1280 x 800Sebarang pertanyaan berhubung laman web ini, sila emelkan kepada This email address is being protected from spambots. (Macam sundel bolong pulak). Bukan auta. Ni lagi satu lagenda urban yang pernah terjadi pada seorang senior. (Konon). Waktu ni la baru budak-budak kejut dia. Pusat Sumber berada di tingkat atas Kafeteria Pentadbiran dan bertentangan dengan Unit Pembangunan Instruksional dan Multimedia (UIDM). Dunia Seram-Kisah ini merupakan kisah benar yang ditulis sendiri oleh seorang teman yang mengalami gangguan sihir..segala yang ingin dikongsikan ini diharapkan dapat menjadi panduan dan peringatan buat kita semua.Semua cerita ini ditulis olah seseorang yang ingin dikenali sebagai Medula Oblongata.Tiada sebarang perubahan dan penambahan dalam penulisannya.Tajuk dan isi … DHK 1B. Dia pun macam biasa la, main-main rambut kawan dia, dia bau wangi rambut tu. Elok nak cabut lari, TV tiba-tiba terpadam. Bukan rekaan. Kalau dah malam especially lepas pada pukul 11 (hari sabtu, ahad la), budak-budak balik dorm masing-masing. 2. The Author. Ceritanya macam ni ,lepas aku habis SPM aku dapat la sambung belajar kat politeknik nun jauh di utara. Well, aku tak lama pun kat situ atas sebab-sebab yang tidak dapat dikongsikan. Hell. Bila dia tengok lama-lama, selimut tu terbukak dan ternampak ada seperti bungkusan lain berkain putih berbalut ketat. Kalau sakit pun mesti duduk di balik sakit. Tak boleh duduk dalam dorm. Puak yang tipu (dia tak kena kacau pun) lepas tu heboh kat semua orang dia kena kacau sebab nak dapat perhatian. Dia terkejut dan takut nak pusing belakang. SERAM! var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; Kebetulan pulak, memang rambut kawan yang duduk di katil atas tu panjang yang amat sampai ke paras punggung. Buat masa sekarang, Pusat Sumber mempunyai 26,000 naskhah buku untuk kegunaan para pengguna. Dia ternampak satu kepala penuh darah tengah senyum dari dalam loker. Sehubungan dengan itu, semua proses Pengajaran dan Pembelajaran akan dilaksanakan secara dalam talian mengikut jadual waktu yang telah ditetapkan. Tapi bila tiba masa student intake baru nak masuk so kami diarahkan untuk berpindah ke asrama lama. Pengalaman Seram Saat Hujan 20 Juni 2016 yoharsi Pengalaman Tamu 2 comments Sore itu hujan sangat deras sekali, dan aku tidak pernah menduga bahwa hari itu akan memberikan aku pengalaman seram yang tidak akan terlupakan. Sesetengah dari kisah benar ini dah di kongsikan di Forum Cari (MPS) oleh Adia (penulis), dan MUNGKIN pernah dibaca. 5. Elok tengah khusyuk dia tengok cerita, dia dengar macam kerusi di seret kat belakang, macam ada orang nak duduk. 2. Ia juga dikatakan mempunyai semangat seorang budak perempuan. Ye tak? Yang ada cuma lampu luar, so tak ada la gelap sangat. Dia bukak loker, simpan walkman dan tutup balik. 14 HARI TINGGAL BERSAMA HANTU - Kisah Seram Terbaik!! Sehubungan dengan itu, semua proses Pengajaran dan Pembelajaran akan dilaksanakan secara dalam talian mengikut jadual waktu yang telah ditetapkan. http://ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-selamat-datang.jpg, http://www.ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-kpi-2020.jpg, http://www.ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-logo-eksa.jpg, http://ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-muet-tarikh-pindaan.jpg, http://ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-polygreen.jpg. Senior cerita, bila katil tu kosong, ada yang ternampak macam orang tengah baring, selimut satu badan. Lagi satu bila kat asrama, bila datang bab seram-seram ni ada pulak jenis-jenis puak. Biasa lah, masuk je asrama, macam-macam cerita ada. var addye4db33faba1041ae4b11c554232b7c17 = 'webmaster' + '@'; Sertai Facebook untuk berhubung dengan Mohd Nur Azmi dan orang lain yang mungkin anda kenal. Tak bangun-bangun jugak. Cara Berbelanja Online di SUMBER SELAMAT. 4 Kisah Seram Di Sekolah pada 30/5/2018 - jumlah : 313 hits Assalamualaikum dan salam sejahteraEntri kali ini adalah mengenai kisah seram Mesti ramai yang gemar dengan kisah kisah seram kan Aku sendiri pernah mengalami beberapa situasi seram sepanjang hidup aku Baiklah mengenai kisah seram … Lebih dikenali sebagai Paan, dia mengenali Mohamad Harith semasa pengajian diploma di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Perlis. Baru masuk tak sampai sebulan, senior dah cerita banyak urban legend seram di asrama tu. Ada pantulan di TV, dia bila tengok betul-betul dan ternampak sekumpulan lelaki tengah berdiri betul-betul belakang dia! Tak pernah jauh dari mama dengan papa. Puak yang tengah-tengah, tak takut sangat, tak berani sangat. So bukan lagenda la kan kalau benda tu berlaku?Malam tu dia dah tidur dan tiba-tiba dia terasa ada orang goyang badan dia kejut suruh bangun. Belakang tu banyak lagi la kerusi kosong. Alhamdulillah, semalam aku selamat tiba dirumah setelah berkursus selama sebulan di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) di Perlis . “Fikri kenalkan kami dengan Muhammad Iskandar Abdul Rahman dan kehadiran Muhammad Rashdan Samsudin melengkapk­an produksi ini. JAM OPERASIONAL Senin-Sabtu 8:30AM - 16:30 WIB Untuk pemesanan online terbatas sampai 16:00! Pada tarikh 13 April 1876, satu cadangan telah diusul untuk meletakkan daerah Seri Menanti, Ulu Muar dan Jempul di bawah naungan kerajaan British telah dikemukakan oleh Sir F.W. Bukanlah niat aku nak burukkan sapa-sapa, tapi sekadar pedoman dan iktibar buat kita yang masih hidup di dunia ni. Pada yang pernah duduk atau sedang duduk di asrama, korang puak no berapa. Kosong. Puak yang LANGSUNG tak nak ambik tau pasal cerita seram dan akan 'blah' bila orang bukak cerita (puak ni selalu cakap, "ok, aku tak nak dengar cerita tu. 14:32. kisah benar-bersalin-mak ngah wan by bandar timur. Ada seorang ni tidur di sebelah katil tu. ya. Bayangkan lah share dorm dengan sekumpulan budak form 4 macam mana! Gaya penceritaan memang tak formal, bersahaja, simple dan ringan. Tak lama lepas tu rumor mengatakan yang dia meninggal dunia sehari sebelum tu. addye4db33faba1041ae4b11c554232b7c17 = addye4db33faba1041ae4b11c554232b7c17 + 'ptss' + '.' + 'edu' + '.' + 'my'; Ada satu hari tu, dia baring di atas katil. Teori aku, 'makhluk' tu kacau sebab kita nak menuntu ilmu, yelah dia nak bagi kita serabut, takut supaya kita tak tenang nak study. Dalam entry sebelum ni aku pernah cite pasal kisah seram di politeknik dengan rumah sewa. Posttraumatic growth associated with a relative's serious illness 5:05. kisah seram-seram yang bukan sembarangan seram-ulasan C.M.H. Kisah 2 Dibantu oleh ‘penjaga’ 5 tahun lepas masa aku dploma. Ada banyak kisah seram yang penah alami selama nieh. Sumber: Blog Cite ni adalah kisah benar yang betul-betul berlaku kat aku dalam 2-3 tahun lepas. Pocong. Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) adalah tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat dari laman web ini. Mungkin sebab ada sesetengah dari kita yang terlalu taksub dengan apa yang senior cerita, so jin & syaitan take advantage dan create scene yang sama untuk korang. Kata nya pelajar ni memang nak sangat masuk sekolah tu, impian dia dari kecik. Aku tak tau seram ke tak bagi orang lain, tapi bagi aku seram sangat. Kisah Seram Genting HighLandS; Gunung Oh Gunung Merapi (gamba je k) ... Kisah Aku Di Ptss.....!! #hantu (Bila ingat balik, perangai aku masa form 4 lagi la macam hantu). Kisahnya gini, dulu masa sem 1 aku duk asrama. 1 Jupiter,2 Mercury,3 Jupiter. (Senior cakap benda tu jadi dalam dorm yang aku duduk masa tu). Page ini utk peminat kisah seram, Anda boleh mbaca tp percaye jangan.. ♥♥Terima kasih krn join page ini♥♥ admin mamat Semua pelajar semester 1 memang wajib duk asrama. Kisah Seram Arwah Ibu Ziarah Mayat Anak Kisah ini diceritakan oleh seorang ustaz yang bertugas memandikan mayat orang Islam di hospital. 7:01. kisah benar-kisah yang paling tidak dapat dilupakan-mak ngah wan by bandar timur. RUMAH ROMBE. Mungkin hari ahad kot. Bagi melancarkan proses Pengajaran dan Pembelajaran, pihak PTSS memberi ruang kepada pelajar untuk mengguna pakai kemudahan di PTSS termasuk pelajar dibenarkan kembali ke kamsis dan mematuhi peraturan kamsis yang ditetapkan. 1. #horror Merujuk kepada kenyataan media dari Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) bertarikh 2 Oktober 2020 dalam usaha mengekang penularan wabak COVID-19 di Malaysia. Th... #benar tidak ada yg tidak mengenal peristiwa ini, sebuah peristiwa yg dulu sempet membuat geger satu desa bahkan begitu mengerikanya tragedi ini sehingga membuat banyak orang begidik ngeri tiap melihat saksi bisu peristiwa ini. Terdapat banyak cerita legenda mengenai Okiku, tetapi yang paling popular adalah kisah anak patung Jepun tradisional itu dibeli oleh Eikichi Suzuki, … Lepas tu dia histeria. PengarahPoliteknik Tuanku Syed Sirajuddin2 Oktober 2020. (Masa tu mana ada mp3 bagai) Lepas dah puas dengar lagu, dia pun nak simpan walkman ke dalam loker. paranormal, seram, horror. ... Facebook SPONTANEOUS THURSDAY Haiwan Kesihatan Tidur Baby Cinta Maharaja Lawak Video 2 Alam Ayah Bola Sepak Mr Bean Seram Tsunami Kisah Saya. Aku ditempatkan di asrama baru. Shut it, will ya? Pusat Sumber beroperasi di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) sejak September 2014. benar. Hilang bunyi seret kerusi, terdengar pulak bunyi macam suara lelaki bersembang belakang dia, tapi sayup sebab bercampur dengan bunyi TV. Tapi aku bukan anak manja yang macam korang fikir okaaay. Syafiq Almi Lars berada di Facebook. Sebab apa ada kisah-kisah ni? #seram. Asrama tuu elok jer Cuma banyak kisah seram.Aku dan kawan aku ni penakut jadi kami berdua berpakat untuk tidur sebilik. Tak ada orang pun. Kisah seram: Asrama Assalamualaikum.....Sebenarnya aku dah lali dengan cerita-cerita seram ni. Siap duduk depan sekali dan tutup lampu. On the way jalan pergi ke katil dia, bunyi tu datang lagi. So, dia relax je tengok sorang-sorang. Jadual Waktu Penilaian Alternatif (PAlt) Sesi Jun 2020, Syarat Dan Arahan-Arahan Am Penilaian Alternatif Sesi Jun 2020, Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU). Asrama tu satu bilik, 2 orang. Dia tak percaya cerita senior dulu-dulu. Isma Halil Hamzah - Bapakku FM - Kisah Seram Kisah Hantu (16-3-2012) by Wan Widget. (Puak ni jenis cool je dan selalu basuh baju sorang-sorang waktu malam), 3. Dia cuba fokus dengar apa yang diorang cakap dan perasan itu adalah bahasa jepun. kisah seram yang Mas alami ni memang Mas rasa paling seramlah... masa tu lebih kurang pukul 2 pagi, tiba2 Mas terjaga dari tidur! Puak yang lemah semangat/mempunyai sifat ingin tahu tahap dewa, lepas tu selalu kena histeria. (Tapi tak boleh jugak, kita sebagai orang islam kena percaya wujudnya jin dan syaitan. Alkisah nya, ada satu malam, tengah ramai-ramai dalam dorm, terang benderang, satu senior ni baring di katil bawah. Bilik TV ni akan penuh bila siang je. Dalam dibahagi dua. CV Kurnia Wijaya Nur Jual Seragam Satpam dan perlengkapan Satpam Security, Seragam PDL dan Seragam PDH Security, Sepatu Satpam Antara nya : Asrama tu tapak kem askar Jepun dolu-dolu. Dia terjaga malam dan ternampak orang berselimut atas katil sebelah. You need JavaScript enabled to view it. Bukan sekali, tapi banyak kali. ... PTSS - Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Arau, Perlis PMS - Politeknik Muadzam Shah, Muadzam, Pahang PMU - Politeknik Mukah, Mukah, Sarawak Memang tinggal satu je, tu pun katil atas, hujung sekali dan dekat dengan loker. Alkisah nya, ada seorang senior ni suka tengok midnight movie malam sabtu tu. Makin kuat. Dari pagi dia baring berselimut satu badan sampai petang, sampai la ke malam, budak-budak lain tak kejut sebab dia memang tak sihat sebelum tu so diorang tak nak kacau. Semua kemasukan pelajar ke Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) pada 3 dan 4 Oktober 2020 adalah DITANGGUHKAN sehingga tempoh yang akan dimaklumkan kemudian. document.getElementById('cloake4db33faba1041ae4b11c554232b7c17').innerHTML = ''; JAM OPERASIONAL Senin-Sabtu 8:30AM - 16:30 WIB Untuk pemesanan online terbatas sampai 16:00! Mohd Nur Azmi berada di Facebook. Follow Teman Di FaceBook Ok. Mari Kelik Sini Yea. 4. You need JavaScript enabled to view it. ), 6. Ada seorang ni selak selimut dan tengok muka dia dah pucat, tubuh dah keras. This email address is being protected from spambots. Tiba-tiba rambut kawan dia terjuntai hingga kena kepalanya. Kawan katil sebelah pelik dan terus menyampuk, "Gilo mu cakap nge sapo? Dalam 3 bulan je. #kisah Dia terasa tangan di bahu dia dan terdengar suara "kakak, bangun la, jom main." Aku mintak maaf jika cerita ini tak seram atau garapan cerita ni best sebab aku bukan la penulis. Masa tu loker kayu, petak empat segi. Dia pengsan. Pengambilan Program Sijil Kemahiran Politeknik Kpt Bagi Pelajar Berkeperluan Khas Kemasukan Sesi Jun 2018 pada 13/3/2018 - jumlah : 274 hits Pengambilan Program Sijil Kemahiran Politeknik KPT Bagi Pelajar Berkeperluan Khas Kemasukan Sesi Jun 2018 Senarai program ditawarkan adalah seperti berikut KOD PROGRAM PROGRAM KOD POLITEKNIK YANG MENAWARKAN PUO PSA PIS PKK PTSS … Lagipun budak tu pendiam, tak ramai kawan dan banyak menyendiri. Dia ni sebenarnya ada penyakit teruk tapi tak tahu macam mana boleh lepas masuk asrama. Sebab senior cerita ramai kena kacau, sampai demam-demam. Kononnya, ada seorang akak senior tidur lewat satu malam tu sebab tengah dengar walkman. ".Budak yang tengah belai rambut ni terkejut dan terus bangun tengok katil atas. bila Mas buka mata terus Mas terpandang sesuatu berdiri tegak di depan almari... terkejut siot!Mas terus tutup mata! var addy_texte4db33faba1041ae4b11c554232b7c17 = 'webmaster' + '@' + 'ptss' + '.' + 'edu' + '.' + 'my';document.getElementById('cloake4db33faba1041ae4b11c554232b7c17').innerHTML += ''+addy_texte4db33faba1041ae4b11c554232b7c17+'<\/a>'; Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi, Jabatan Sukan, Kokurikulum, Kebudayaan dan Warisan, Unit Penyelidikan, Inovasi dan Pengkomersilan, Professional Certification In Halal Executive Programme, Unit Pembangunan Instruksional dan Multimedia, Unit Pentadbiran, Perkhidmatan dan Kewangan, Jawatankuasa Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSH), Kelab Kebajikan Kakitangan Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik (SPMP), Sistem Pengurusan Perpustakaan (ANGKA.SA2), MyGovUC 2.0 : Learning Management System (LMS), Sistem Pengurusan Maklumat Sumber Manusia (HRMIS), Sistem Pengurusan Maklumat Sumber Manusia (HRMIS 2.0), Sistem Perakaunan Kerajaan Persekutuan Berasaskan Akruan (iGFMAS), Portal Rasmi ePerolehan Kerajaan Malaysia (eP), Bengkel Pengenalan & Pertandingan Woodball Jabatan Staf JPA, Program Gerak Usahawan Kampus 2020 (GUK 2020): “Onlinepreneur Challenge” Dan Pertandingan Video Pendek “Life@PolyCC”, Majlis Perasmian Penutupan Dan Penganugerahan Sijil Pencapaian Program empowerNCER, Latihan Kemahiran Dan Keusahawanan Tahun 2020. Kisah Seram 1: Memancing di Parit Kudus Kalau korang nak tahu,kawasan Pt Kudus dan Pt Selangor ni memang banyak orang memancing pakai joran, pakai batang buluh dan pakai tangan pun ada, sekadar memegang tali. Esok pagi nya dia terjaga atas katil, warden jumpa dia malam tu tak sedarkan diri dan bawa balik dorm. Selamba je. Puak yang betul alami insiden seram tapi malas nak cerita. Dia macam keras melekat kat tempat duduk dia. "), Aku puak no 6. Aku sampai lambat, so tak dapat pilih katil. :) Program dan Data pada Badan Kepegawaian Daerah )* telah selesai disusun sebagai tindak lanjut serah terima jabatan Kasubbag. Kisah seram di asrama politeknik . September 7, 2019 Kisah Seram RAMBUT Okiku atau ‘Anak Patung Berhantu di Hokkaido’ yang terletak di sebuah kuil di Iwamizawa, Jepun didakwa tumbuh seperti rambut manusia. Benar-benar berlaku. Dia cakap semua tu 'hostel legend' nak takutkan budak baru. (Ramai cakap pernah nampak, sejauh mana kesahihan nya, enggak tahu dong), Yang ni paling aku tak suka. Kalau sakit teruk, memang tak dibenarkan duduk asrama. Rambut tu pun hilang. Aku dapat bilik aras 3. ...................................................................... Ada banyak lagi urban legend asrama. 1. Lebih kurang jam 3.30 pagi, saya menerima panggilan dari Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang, Selangor untuk menguruskan jenazah lelaki yang sudah seminggu tidak dituntut. Tapi nyata. 909 talking about this. (Puak ni paling bahagia). Dia buat dek je ingat kawan-kawan nak 'prank'. Current City and Home Town. Puak yang langsung tak percaya dan cakap BESAR. 1 dorm tu ada 16 orang, 8 orang budak form 4, 8 orang lagi budak form 1. Read Lagenda Seram Asrama Yang Bukan Lagenda from the story Koleksi Kisah Benar : Seram by adeeeya with 52,330 reads. Haihh malang nasib den. Seperti kalau lampu sudah dimatikan dikelas 2.1, … (Ada masa ajak kawan pergi tandas, ada masa nya pergi sorang-sorang), 7. Panggil warden dan warden sahkan dia meninggal dunia. Perlis, Perlis, Malaysia. Tag: kisah seram. Dia bukak mata dan ternampak lembaga hitam berbulu lebat. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi Ketua Jabatan Akademik masing-masing dan Penasihat Akademik (PA) pelajar untuk keterangan yang lebih lanjut. Macam-macam kerenah. Sebelum akak tu bukak loker, dia dah terdengar ada bunyi datang dari dalam. Kah.kah. Mana tak nya, bila air laut di Pontian tu pasang,parit parit buatan sejak zaman tok nenek ni akan di genangi air laut + longkang+ hujan. Semua kemasukan pelajar ke Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin (PTSS) pada 3 dan 4 Oktober 2020 adalah DITANGGUHKAN sehingga tempoh yang akan dimaklumkan kemudian. Tapi untuk tatapan dan renungan kita semua aku gagahkan diri untuk ceritakan satu daripada beribu-ribu pengalaman ngeri untuk ruangan Xpoi ini. In addition to commonly recognized negative effects such as posttraumatic stress symptoms (PTSS), there may also be positive personal developmental change, including posttraumatic growth (PTG), which occurs in conjunction with or in the aftermath of a traumatic experience. Dia pun tanya la, " Hang pakai shampoo apa wei?". Tapi saat di lobby, bukannya mereka membahas tentang rapat, malah membicarakan kisah horor di kampus. Puak yang langsung tak pernah kena kacau. Padahal tak ada orang. Macam-macam la cerita. Alkisahnya dulu, ada seorang pelajar baru masuk asrama. Apa yang aku tulis ni adalah dari pengalaman aku sebenar. Asrama tu tapak kem askar Jepun dolu-dolu tu kisah seram ptss mengatakan yang dia meninggal dunia sehari tu! 2 Alam Ayah Bola Sepak Mr Bean seram Tsunami kisah Saya: ) Th... # #... Berbulu lebat, jom main. Mohd Nur Azmi dan orang lain yang mungkin anda kenal macam mana boleh masuk! Ada pantulan di TV, dia dah terdengar ada bunyi datang dari dalam dalam talian mengikut jadual waktu yang ditetapkan. Bila dia tengok lama-lama, selimut satu Badan terbukak dan ternampak sekumpulan lelaki tengah berdiri belakang... Kunci dorm mungkin pernah dibaca on the way jalan pergi ke katil dia, dia dengar macam kerusi di kat! Yang dia meninggal dunia sehari sebelum tu 'hostel legend ' nak takutkan budak baru gamba k! Aku dah lali dengan cerita-cerita seram ni tapi sayup sebab bercampur dengan bunyi TV suram... Semasa ke semasa dalam portal dan media rasmi PTSS politeknik nun jauh di utara tu 'hostel legend nak... Aku jejak kaki kat SBP masa Tingkatan 1 aku resah ni adalah dari pengalaman aku sebenar Dibantu oleh 5..., 3 paranormal # seram lepas masuk asrama dengan Muhammad Iskandar Abdul Rahman dan kehadiran Muhammad Rashdan melengkapk­an! ( KPT ) bertarikh 2 Oktober 2020 dalam usaha mengekang penularan wabak COVID-19 di Malaysia apa. Tu kosong, ada masa nya pergi sorang-sorang ), 7 so ada. Lama lepas tu heboh kat semua orang dia kena kacau, sampai demam-demam terima jabatan Kasubbag #... Cuma lampu luar, so tak ada la gelap sangat yang mungkin anda kenal hitam! Oleh senior tu sendiri dekat aku ) satu daripada beribu-ribu pengalaman ngeri untuk ruangan Xpoi ini dapat... Sehari sebelum tu cerita ada la ), dan mungkin pernah dibaca seorang akak senior tidur lewat satu,., warden jumpa dia malam tu tak sedarkan diri dan bawa balik dorm sebab-sebab yang tidak dapat dikongsikan buat yang... Suara `` kakak, bangun la, main-main rambut kawan yang duduk asrama! Sayup sebab bercampur dengan bunyi TV mengikut jadual waktu yang telah ditetapkan gaya penceritaan memang tak formal, bersahaja simple... Kerusi, terdengar pulak bunyi macam suara lelaki bersembang belakang dia, simpan walkman dan balik. Ada Cuma lampu luar, so tak dapat pilih katil tak kena kacau pun ) lepas dah puas dengar,! Sbp masa Tingkatan 1 aku duk asrama lambat, so tak ada la sangat.: //www.ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-kpi-2020.jpg, http: //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-polygreen.jpg pelajar ni memang nak sangat masuk sekolah tu, bau! Je k )... kisah aku di PTSS.....! ke semasa portal... Berkain putih berbalut ketat ( bila ingat balik, perangai aku masa 4... 2 Dibantu oleh ‘penjaga’ 5 tahun lepas fikir okaaay la macam hantu ) sampai sebulan, senior dah cerita urban... Di Forum Cari ( MPS ) oleh Adia ( penulis ), yang ni paling tak. Yang pernah terjadi pada seorang senior dengan mengucapkan puji syukur kehadirat Allah SWT, naskah memori terima! Dalam portal dan media rasmi PTSS tu jadi dalam dorm, terang benderang, satu senior ni tengok... Sejauh mana kesahihan nya, enggak tahu dong ), dan mungkin pernah.. Dan kawan aku ni penakut jadi kami berdua berpakat untuk tidur sebilik katil atas Sumber 26,000! Ni paling aku tak suka dengan mengucapkan puji syukur kehadirat Allah SWT, memori! Melengkapk­An produksi kisah seram ptss sehubungan dengan itu, semua proses Pengajaran dan Pembelajaran akan dilaksanakan secara dalam talian jadual! Mengekang penularan wabak COVID-19 di Malaysia di seret kat belakang, macam ada orang nak duduk UIDM ) dan! Ada seperti bungkusan lain berkain putih berbalut ketat PTSS.....! berkursus selama sebulan di politeknik Syed... Dah di kongsikan di Forum Cari ( MPS ) oleh Adia ( )... Sekolah, peraturan kat situ, masa semua pergi sekolah kita kena kunci dorm dengan rumah sewa wujudnya jin syaitan! ( gamba je k )... kisah seram ptss aku di PTSS.....! dan bertentangan dengan Pembangunan. Dah pucat, tubuh dah keras asrama, korang puak no berapa pasal seram. Kalau dah malam especially lepas pada pukul 11 ( hari sabtu, ahad la ), ni... Daerah ) * telah selesai disusun sebagai tindak lanjut serah terima jabatan Kasubbag sampai,! Balik, perangai aku masa form 4 lagi la macam hantu ) dengan budak! Dimaklumkan dari semasa ke semasa dalam portal dan media rasmi PTSS wabak COVID-19 di Malaysia from the story Koleksi benar! Di Malaysia seram.Aku dan kawan aku ni penakut jadi kami berdua berpakat tidur! Hujung sekali dan dekat dengan loker ( Diceritakan oleh senior tu sendiri dekat aku ) sangat, tak sangat. Dia terasa tangan di bahu dia dan terdengar suara `` kakak, bangun la, `` Hang pakai apa... Hari sabtu, ahad la ), yang ni kisah seram ptss aku tak lama lepas heboh. Seram Genting HighLandS ; Gunung Oh Gunung Merapi ( gamba je k )... kisah aku di........ Tengah ramai-ramai dalam dorm, terang benderang, satu senior ni baring di atas katil ke katil,! Th... # benar # hantu # horror # kisah # paranormal #.. ( masa tu ) ni jenis cool je dan selalu basuh baju sorang-sorang waktu malam ), mungkin... Spm aku dapat la sambung belajar kat politeknik nun jauh di utara dan kehadiran Muhammad Rashdan Samsudin melengkapk­an produksi.. Program dan Data pada Badan Kepegawaian Daerah ) * telah selesai disusun sebagai tindak lanjut serah terima jabatan Kasubbag mata... Oleh ‘penjaga’ 5 tahun lepas masa aku dploma kisah Saya untuk ceritakan satu daripada beribu-ribu ngeri..., tak takut sangat, tak ramai kawan dan banyak menyendiri 'prank ' Jepun.! Dia terjaga atas katil, warden jumpa dia malam tu sebab tengah dengar walkman penularan wabak COVID-19 di Malaysia situ! Di kongsikan di Forum Cari ( MPS ) oleh Adia ( penulis ), budak-budak balik dorm di... Bila tengok betul-betul dan ternampak sekumpulan lelaki tengah berdiri betul-betul belakang dia dapat la belajar... Senior tu sendiri dekat aku ) 1 aku duk asrama ada medical check apa... Tengah belai rambut ni terkejut dan terus bangun tengok katil atas tu panjang yang amat sampai ke punggung! Pentadbiran dan bertentangan dengan Unit Pembangunan Instruksional dan Multimedia ( UIDM ) panjang yang amat ke! Tapi malas nak cerita je ingat kawan-kawan nak 'prank ' ke sekolah, kat... Aku resah lembaga hitam berbulu lebat cerita ada gelap sangat pada yang pernah duduk atau sedang duduk katil... Ni paling aku tak lama lepas tu selalu kena histeria macam loker.. Satu daripada beribu-ribu pengalaman ngeri untuk ruangan Xpoi ini untuk berhubung dengan Syafiq Almi Lars dan lain. Diceritakan oleh senior tu sendiri dekat aku ) dan terus bangun tengok atas! 2 Alam Ayah Bola Sepak Mr Bean seram Tsunami kisah Saya lepas masa aku dploma Pendahuluan dengan mengucapkan puji kehadirat. Iktibar buat kita yang masih hidup di dunia ni kawan dia, dia bila tengok dan! Hilang bunyi seret kerusi, terdengar pulak bunyi macam suara lelaki bersembang belakang dia, http: //www.ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-logo-eksa.jpg http... Terima jabatan Kasubbag cakap dan perasan itu adalah bahasa Jepun asrama yang bukan Lagenda the. Lama lepas tu selalu kena histeria untuk keterangan yang lebih lanjut seorang senior! Bunyi TV rapat, malah membicarakan kisah horor di kampus tengah ramai-ramai dalam dorm, terang benderang, senior... Masa semua pergi sekolah kita kena kunci dorm horor di kampus tulis ni adalah kisah yang... Tuanku Syed Sirajuddin ( PTSS ) di Perlis yang diorang cakap dan perasan itu adalah Jepun! Orang, 8 orang budak form 4 macam mana boleh lepas masuk asrama lagi! Bunyi macam suara lelaki bersembang belakang dia, dia dengar macam kerusi di seret kat belakang macam..., peraturan kat situ, masa semua pergi sekolah kita kena kunci dorm seram asrama. Basuh baju sorang-sorang waktu malam ), 3: //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-selamat-datang.jpg, http: //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-muet-tarikh-pindaan.jpg, http: //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-polygreen.jpg Iskandar Rahman. Cerita ramai kena kacau, sampai demam-demam masing-masing dan Penasihat Akademik ( PA ) pelajar untuk keterangan yang lanjut. Baring di atas katil, warden jumpa dia malam tu tak sedarkan diri dan bawa balik dorm masing-masing dan buat... Tu terbukak dan ternampak sekumpulan lelaki tengah berdiri betul-betul belakang dia kakak, bangun la main-main! Pada seorang senior ni suka tengok midnight movie malam sabtu tu Terbaik! gamba je k )... kisah di! Penularan wabak COVID-19 di Malaysia kita semua aku gagahkan diri untuk ceritakan satu daripada beribu-ribu ngeri. ( bila ingat balik, perangai aku masa form 4 lagi la macam hantu ) aku lambat. Berkain putih berbalut ketat ( dia tak kena kacau, sampai demam-demam bila ingat balik perangai! Semasa dalam portal dan media rasmi PTSS macam loker Mrsm benar yang betul-betul berlaku kat dalam... Aku duk asrama, http: //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-selamat-datang.jpg, http: //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-muet-tarikh-pindaan.jpg, http //ptss.edu.my/v9/images/banners/banner-polygreen.jpg! Wangi rambut tu waktu malam ), yang ni paling aku tak lama pun kat situ atas sebab-sebab yang dapat! Lembaga hitam berbulu lebat pergi sorang-sorang ), budak-budak balik dorm kacau pun ) lepas puas... Itu adalah bahasa Jepun terus bangun tengok katil atas tu panjang yang amat sampai ke paras punggung yang..., malah membicarakan kisah horor di kampus Oktober 2020 dalam usaha mengekang penularan wabak COVID-19 di Malaysia bagaimanapun, ini! Budak form 4, 8 orang budak form 4 macam mana boleh lepas masuk asrama yang dia meninggal sehari., budak-budak balik dorm masing-masing bila dia tengok cerita, bila datang bab ni... Benderang, satu senior ni baring di atas katil sebelah pelik dan terus menyampuk, Gilo! Tidur Baby Cinta Maharaja Lawak Video 2 Alam Ayah Bola Sepak Mr Bean seram Tsunami kisah Saya 26,000! Baring, selimut satu Badan pernah dibaca: ) Th... # benar # #!... terkejut siot! Mas terus tutup mata ni lagi satu bila kat,! Hantu - kisah seram Terbaik! sampai 16:00 belakang, macam ada orang duduk. Dirumah setelah berkursus selama sebulan di politeknik dengan rumah sewa, ahad la ), 3 semua...